+31 (0)85 - 070 5050 info@sportreizen.com

IJshockey reizen

IJshockey reizen

Heeft u wel eens een IJshockeywedstrijd meegemaakt? Een echte belevenis volop actie en spanning! Vooral in Canada, de Verenigde Staten en Duitsland zijn ze idolaat van de sport ijshockey. Bij Sportreizen.com begrijpen we waarom, de sfeer tijdens een IJshockey wedstrijd is namelijk overweldigend. IJshockey is een snelle, flitsende sport en er gebeurt altijd wel wat spectaculairs. Een IJshockey-wedstrijd is dan ook zeker de moeite waard, en u hoeft er niet eens voor naar de VS of Canada! Sportreizen TIP: Bezoek bijvoorbeeld de sfeervolle Lanxess Arena in Keulen, thuishaven van het ijshockeyteam De Kölner Haie.

Heeft u altijd al een IJshockey wedstrijd live mee willen maken, bijvoorbeeld de IIHF Continental Cup, het EK / WK, Deutsche Eishockey Liga of een gewone NHL competitiewedstrijd? Laat het ons snel weten! Via het contactformulier kunt u gemakkelijk uw gewenste ijshockey reisvoorstel aanvragen.

Deutsche Eishockey Liga

De Duitse ijshockeycompetitie behoort tot de sterkste van Europa. Net als in de voetbalwereld weten de Duitsers hoe ze sportwedstrijden moeten organiseren. Er heerst een fantastische sfeer rondom de stadions. Ook voor aanvang van de wedstrijden worden er complete shows gegeven, inclusief lasershows, vuur en dia projecties op het ijs. Voor Nederlanders zijn met name de Kölner Haie erg interessant. Niet ver rijden en in combinatie met de stad een perfect weekendje weg. Naast de Kölner Haie zijn ook de Berliner Eisbären uit de hoofdstad Berlijn erg populair. Interesse in een wedstrijd van de Deutsche Eishockey Liga? Vul dan snel onderstaand contactformulier in, dan gaan wij voor u aan de slag.

 

Gerelateerde afbeelding

NHL IJshockey

Wat is er nu mooier dan de ijshockey sfeer ervaren in de Verenigde Staten of Canada?  Combineer bijvoorbeeld de NHL in het schitterende Madison Square Garden met een lang weekend New York!  Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden om een NHL wedstrijd in de Verenigde Staten of Canada te bezoeken! 

Door de diversiteit van clubs en steden adviseren wij je om het contactformulier zo specifiek mogelijk in te vullen. Liever persoonlijk contact? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0031 – (0)85- 0705050. 

 

Afbeeldingsresultaat voor NHL IJshockey madison square

Offerte aanvragen voor een IJshockey wedstrijdLiever persoonlijk iemand spreken?

Uiteraard is het ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 0031-(0)85 070 5050 op volgende dagen en tijden:

Maandag t/m donderdag van 09:00 uur t/m 21:00 uur
Vrijdag van 09:00 uur t/m 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur t/m 16:00 uur op 0031-(0)85 070 5050