+31 (0)85 - 070 5050 info@sportreizen.com

Nieuwsbrief actie!

Exclusief; laatste arrangementen beschikbaar!

Bezoek de Premier League Darts in Rotterdam. Op woensdag 27 maart en donderdag 28 maart wordt de AHOY omgedoopt tot een oranje Dart tempel. Duizenden Nederlandse Dartfans zullen live aanwezig zijn bij dit prestigieuze dart event. Zie Van Gerwen en Van Barneveld LIVE aan in actie! Jij kunt daar bij zijn!

Arrangement 27 maart: boeken >>>
Arrangement 28 maart: boeken >>>

Sportreizen.com heeft als partner voor de Nederlandse & Belgische markt voor de PDC events de exclusieve rechten voor de verkoop van arrangementen.

Het verblijf is voor 1 nacht in het centraal gelegen 4* Boutique Hotel Quarter Du Port in het centrum van Rotterdam. Het verblijf is op basis van een 2-persoonskamer. Je kiest zelf of dit de woensdag- op donderdagnacht is, of de donderdag- op vrijdagnacht.

Hotel Quartier du Port is gevestigd in een gerenoveerd 18e-eeuws scheepvaartkantoor. Het biedt kamers in boetiekstijl op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Rotterdam. Het hotel heeft een mooi terras en het metrostation Leuvehaven ligt op 700 meter afstand.

Speciaal voor onze nieuwsbrief lezen en vaste klanten hebben wij een exclusief aanbod. In plaats van € 149,- betaal je € 125,-.

Arrangement 27 maart: boeken >>>
Arrangement 28 maart: boeken >>>

Let op!!! Het betreffen de laatste beschikbare arrangementen. Aanbod op basis van beschikbaarheid.