+31 (0)85 - 070 5050 info@sportreizen.com

Rugbyreizen

Rugbyreizen- en rugbytickets

Heeft u altijd al een rugby wedstrijd live mee willen maken? Ook dit is mogelijk bij ons! Wij hebben mogelijkheden voor zowel de topwedstrijden op internationaal niveau als voor enkele kleine lokale clubs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan de All Blacks (Nieuw Zeeland) in Ierland tijdens de Autumns Internationals, of de topwedstrijd Wales – Engeland tijdens de Six Nations 2019. 

Interesse in onze rugby mogelijkheden? Vraag dan via het tabblad ‘Offerte aanvragen’ geheel vrijblijvend een offerte op voor jouw gewenste rugbyreis. Liever persoonlijk iemand spreken? Bel ons dan direct op 0031-(0)85 0705050. Het is ook mogelijk je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen inzake onze rugbyreizen.  

Six Nations 

Het Six Nations toernooi is een van de meest bekende rugby toernooien van de wereld en daarom erg populair. Alle wedstrijden worden in Europa gespeeld. Dit is dus de ultieme kans om de echte rugbysfeer en gezelligheid dicht bij huis te beleven.  6 landen (Wales, Schotland, Frankrijk, Ierland, Italië en Engeland) strijden van 1 februari 2019 tot en met 16 maart 2019 om de titel. Voor de Six Nations hebben wij veel mogelijkheden. Pakketten zijn nu al voor 2019 te boeken. Pakketten zijn inclusief: 

* Retourvlucht
* Wedstrijdtickets
* Hotelovernachting
* Uitgebreid ontbijt

Interesse om een Six Nations wedstrijd te bezoeken? Vul dan snel onderstaand contactformulier in! Laat weten welke wedstrijd je graag wilt bezoeken en wij gaan direct voor u aan de slag. Liever een ander rugby evenement bezoeken? Ook voor de Autumn Internationals, de populaire Leicester Tigers (Aviva Premiership) en Edinburgh Rugby (Guinness PRO14) hebben wij erg leuke mogelijkheden. Geïnteresseerd in deze rugbyclubs of andere rugby evenementen? Vul dan snel het contactformulier in!

 

Gerelateerde afbeelding

 

 

Autumn Internationals 

Kun je niet wachten op de Six Nations? Dan zijn de Autumn Internationals een leuke oplossing. De Autumn Internationals zijn een serie van oefenwedstrijden tussen de grootste rugby landen van de wereld. Top ploegen als Zuid-Afrika, Nieuw Zeeland en Australië zijn dan gewoon in Europa te zien. Dit is dus de ultieme kans om bijvoorbeeld de “All Blacks” van dichtbij te zien. Combineer nu een topwedstrijd met een stadsbezoek aan bijvoorbeeld Edinburgh, Londen, Cardiff of Dublin. Pakketten zijn inclusief: 

* Retourvlucht
* Wedstrijdtickets
* Hotelovernachting
* Uitgebreid ontbijt

Interesse om een Autumn International wedstrijd te bezoeken? Vul dan snel onderstaand contactformulier in! Laat weten welke wedstrijd je graag wilt bezoeken en wij gaan direct voor u aan de slag. Liever een ander rugby evenement bezoeken? Ook voor de Six Nations 2019, de populaire Leicester Tigers (Aviva Premiership) en Edinburgh Rugby (Guinness PRO14) hebben wij erg leuke mogelijkheden. Geïnteresseerd in deze rugbyclubs of andere rugby evenementen? Vul dan snel het contactformulier in!

 

Afbeeldingsresultaat voor All Blacks

 

Offerte aanvragen voor een rugbyreis

Interesse in een specifiek rugby evenement, toernooi of wedstrijd? Laat het ons via het onderstaande contactformulier weten. Je ontvangt van ons een compleet reisvoorstel op basis van jouw wensen.

 Bekijk hier sfeervolle foto’s van onze rugbyreizen!

Liever persoonlijk iemand spreken?

Uiteraard is het ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 0031-(0)85 070 5050 op volgende dagen en tijden:

Maandag t/m donderdag van 09:00 uur t/m 21:00 uur
Vrijdag van 09:00 uur t/m 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur t/m 16:00 uur op 0031-(0)85 070 5050